Luca baba naplója

Apának - mert sokat van távol az öreg - és váci mamának, hogy a messzi Angliából is meg tudja nézni, mit alakítok itthon nap, mint nap. Meg persze mindenkinek, aki kíváncsi rám!

Utolsó kommentek

  • gyuruorsi: Már ennyi szót tudsz Luca? Nagyon ügyes vagy! :))) Apának nagyon drukk! (2012.06.22. 10:59) Halihó...!
  • kisluc: @gyuruorsi: :) Köszi, hogy szorítottatok Daninak! ;) (2012.05.06. 13:39) Anyák napja
  • gyuruorsi: Zsombi bogyó kis terminátor.. Habár még csak kapaszkodva közlekedik itthon, de olyan gyorsasággal,... (2012.05.06. 09:54) Mostanság
  • gyuruorsi: Éljen Anya, hajrá Apa! :) (2012.05.06. 09:52) Anyák napja
  • kisluc: @gyuruorsi: Jaja, fejlődik napról-napra a leányzó! :) Zsombi bogyóval mi újság? Majd valamikor mi ... (2012.05.06. 08:59) Mostanság
  • Utolsó 20

Kenyérvacsora

2012.05.11. 09:13 - kisluc

A héten a kápolnásnyéki mamáéknál vagyunk az Anyával, igaz, már csak holnapig, mert jön haza az Apa Szolnokról, így mi is megyünk vissza Vácra, hogy együtt tölthessük a hétvégét. Már nagyon hiányzik az öreg, hisz kb. két hete annak, hogy utoljára találkoztunk. Ahogy az Anyák napi bejegyzésben is említettem, versenye volt a hétvégén, ezért nem találkozhattunk. A versenyt egyébként megnyerte! Büszke is vagyok rá nagyon! :)

Szóval itt vagyunk a mamáéknál, és elég jól telnek napjaink. Mivel nagyjából minden nap szép idő volt a héten, sokat voltunk kinn a játszótéren, az udvaron, meg elég sokszor elmentünk az Anyával sétálni is. Imádok kinn lenni! Olyankor megfeledkezem a kibújni készülő fogacskáimról is, és önfeledten játszom. Kedvenc elfoglaltságaim a hapci virágok és mindenféle giz-gazok, faágak, kavicsok tanulmányozása, de a babakocsim kerekeit és egyéb alkatrészeit is előszeretettel vizsgálgatom. Mondta is az Anya, jelen állapot alapján, ha nagy leszek, biztosan kertész leszek vagy szerelő. :) Igazából én még nem döntöttem el...

Újdonság a héten, hogy már nem kapok tápszert. Miután elkezdtünk tejbegrízt enni, a Mama javaslatára este is inkább tejet iszom egy ici-pici kakaóporral. Gondolhatjátok, hogy nem ellenkeztem! Ezt megelőzően pedig, úgy egy órával a szokásos esti pancsizós-hamizós ceremónia előtt benyomok egy szelet vajas kenyeret sonkás felvágottal és sajttal, mint a nagyok. Anya azt mondta, már van négy fogam, ideje, hogy elkezdjük a szilárdabb ételeket is. Ami azt illeti, nem haragudtam meg érte, sőőőt... számomra ez a nap fénypontja! Nincs is ennél finomabb!

Amúgy minden rendben velünk. Ügyesedek, okosodok, növögetek, ahogyan azt kell. A jövő héten érkezik a váci Mama, és már nagyon kíváncsiak vagyunk az Anyával, hogy mit fog hozzám szólni, az Anya szerint ugyanis nagyon sokat változtam az elmúlt két-három hónap alatt. Bízom benne, hogy a Mamának így, 11 és fél hónaposan is tetszeni fogok! :)

Kép 137.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kisluc.blog.hu/api/trackback/id/tr204501707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása